top of page
  • Kirjoittajan kuvaTrimet Oy

Kaarinan Trimet toivottaa hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!


Lämpimät kiitokset vuodesta 2021 kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille, työntekijöillemme ja kaikille uusille tutuille, jotka tapasimme erilaisissa yhteyksissä kuluneena vuonna, muun muassa syksyn Alihankintamessuilla.


Kulunut vuosi aiheutti edelleen haasteita liikkumiseen, olemiseen ja tekemiseen ja lisäksi materiaalien osalta yrityksemme kohtasi useita erilaisia hintahaasteita. Verrattuna kuitenkin aikaisempaan vuoteen, oli tämä jo huomattavasti tuotteliaampi vuosi niin tapaamisten kuin tekemisen osalta. Kaiken kaikkiaan, vuosi 2021 oli kiireinen, mutta se kuuluu luonnollisesti positiivisten haasteiden listaan!


Viime vuonna joulutoivotusten yhteydessä kerroimme aurinkovoimalahankkeestamme, jossa katollemme sijoitettiin lähes 350 paneelia ja jotka kattavat sähkötarpeestamme jopa 20%. Aurinkovoimala on ollut nyt tasan vuoden käytössä ja sen hyöty yrityksellemme on ollut positiivinen! Tuotamme vielä myöhemmin tarkemman laskelman, jolloin datan avulla voimme ilmaista miten hyöty yrityksellemme voimalasta konkretisoituu.

Yrityksen kehittäminen ja vastuullisuuden edistäminen on säilynyt yrityksessä kantavana voimana ja yhtenä mielenkiintoisena uudistuksena mainittakoot sähköauton latauspiste yrityksemme parkkialueella. Parkkialueen latauspisteen laturista löytyy Type2 -liittimellä varustettu laturi ja ladattava ajoneuvo on mahdollista jättää lataukseen esimerkiksi tehdasvierailun ajaksi.


Lisäksi nostettakoot vielä kerran uutisointi kesäkuulta, jolloin tiedotimme että Trimet Holding Oy on ostanut Kaarinan Trimet Oy:n koko osakekannan. Alkuperäisen jutun voi lukea täältä: https://www.kaarinantrimet.fi/post/trimet-holding-oy-ostanut-koko-kaarinan-trimet-oy-n-osakekannan


Kaarinan Trimet toivottaa teille kaikille hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!


135 katselukertaa
bottom of page