top of page
  • Kirjoittajan kuvaTrimet Oy

Kaarinan Trimet osallistuu Alihankintamessuille 21.-23.9.2021

Alihankintamessuihin on vajaa viikko aikaa. Monen yrityksen, yrittäjän, suunnittelijan, konsultin sekä monen muun tunnetiloja tähän liittyen ovat varmasti innostus ja odotus, sillä hetkeen aikaan ei ole ollut mahdollista päästä tämän alan messuille. Ja ennen kaikkea kasvokkain tapaamaan asiakkaita, ystäviä ja yhteistyökumppaneita.


Messut vuonna 2020 jäi COVID19-epidemian vuoksi väliin ja nyt uskaltaa jo tehdä julkaisun, jossa voimme ylpeänä kertoa että löydätte meidät Alihankintamessuilta osastolta A 838. Messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella 21.-23.9.2021. Alla on linkki tapahtuman verkkosivustolle.


Tervetuloa messuille ja keskustellaan lisää kun tavataan!Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä kävijöille ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät


https://www.alihankinta.fi/fi/

#alihankinta #alihankintaheat #kaarinantrimet #messut57 katselukertaa
bottom of page