top of page
  • Writer's pictureTrimet Oy

Kaarinan Trimet osallistuu Alihankintamessuille 27.-29.9.2022

Alihankintamessut alkavat tiistaina 27.9.2022. Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden ja Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT järjestetään 27.–29.9.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtumakokonaisuuden teemana on teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät.


Löydätte meidät Alihankintamessuilta osastolta A 838. Odotamme jo innolla tapaavamme teidät asiakkaat, ystävät ja yhteistyökumppanit messuilla! Alla on linkki tapahtuman verkkosivustolle.


Tervetuloa messuille ja keskustellaan lisää kun tavataan!Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Alihankinta ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuuden teemana on vuonna 2022 teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät.


https://www.alihankinta.fi/fi/#alihankinta #alihankintaheat #kaarinantrimet #messut

51 katselukertaa
bottom of page