top of page
  • Writer's pictureTrimet Oy

Kaarinan Trimetille Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Asiakkaille ja yhteistyökumppaneille on aina mukava kertoa tällaisina aikoina hyviä uutisia siitä, että kumppanuudet, suunnittelu ja pitkäjänteinen työ johtaa erinomaisiin lopputuloksiin.


Kaarinan Trimet on saanut alkuvuodesta 2021 Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, taustatiedoista sekä asiallisesta maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatin myöntäminen perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.


Lisäksi Platina-merkin myöntämisen edellytyksinä on myös tiukemmat vaatimukset luottoluokituksen osalta ja luottoluokituksen on pitänyt olla tietyllä tasolla vähintään kolmena peräkkäisena vuotena.


Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 37 henkilöä ja pyrimme kaikin tavoin jatkossakin turvaamaan sen, että toimimme hyvänä ja pitkäaikaisena työnantajana alueellamme.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.


Serfitikaatin myöntää Suomen Asiakastieto Oy. Lisätietoja sertifikaatista: https://www.asiakastieto.fi/web/fi/etusivu.html


111 katselukertaa
bottom of page