top of page
  • Kirjoittajan kuvaTrimet Oy

Taistelu koronavirusta vastaan innovaatioiden voimin

Verstas Helsingin koronaepidemian aikana syntynyt innovaatio, käsidesiteline.

Korona on koetellut maailmaa ja aiheuttanut paljon haasteita, mutta suomalaiset yritykset ovat osoittaneet upean kykynsä sopeutua erilaisiin tilanteisiin. Tämä on tunnetusti ollut aina suomalaisen yhteiskunnan kunnioitettava taito.

Lisäksi 2020-luvun yritykset ovat omaksuneet yrityskulttuurinsa myös toisen arvostettavan taidon: innovaatiot ja nopea kokeileva yrityskulttuuri. Tästä osoituksena on muun muassa kuvissa näkyvä Verstas Helsingin kehittämä käsidesiteline.

Kyseisen yrityksen ydinliiketoiminta on enemmänkin messu -sekä tapahtumarakentamisen puolella, joka, kuten monen muunkin toimialan tavoin, koronan seurauksena kärsi jopa 100 prosenttisen mahalaskun.

Metalliosien valmistus tapahtui pitkälti Kaarinan Trimetissä.
Metalliosien valmistus tapahtui pitkälti Kaarinan Trimetissä

Verstas Helsingillä ei jääty tuleen makaamaan, vaan aloitettiin innovatiivisin mielin kehittämään jotain uutta, jonka lopputuloksena syntyi oheinen huippulaadukas käsidesiteline. Teline on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä varustettu jalkapumpulla ja 5 litran säiliöllä, joten epämiellyttäviä muovipulloja ei tarvitse olla vaihtamassa ja putsaamassa koko aikaa.

Metalliosien valmistus tapahtui pitkälti Liedossa Kaarinan Trimetissä. Innovatiivista hanketta tuki myös se, että ensimmäiset versiot olivat myynnissä jo noin kahden viikon päästä ensimmäisestä Helsinki Verstaan yhteydenotosta!

Automaattia myy muun muassa Liedossa majaansa pitävä SF-Lämmitin Oy.


124 katselukertaa
bottom of page