top of page
  • Kirjoittajan kuvaTrimet Oy

Tekemisen meininkiä ei sovi unohtaa koronan kourissa!

Korona koettelee yhteiskuntia kansallisesti ja kansainvälisesti. Pelolle ei saa antaa liikaa valtaa, ja myös Kaarinan Trimet pyrkii hoitamaan oman rooliaan parhaan kykynsä mukaan jotta tuotanto ja työpaikat turvataan.


Vaikkakin korona on ohjannut yritysten tekemistä monien innovaatioiden kautta niin sanotusta perinteisistä lähitapaamisista enemmän etäyhteyksien suosimiseen, ei kaikkia perinteitä saa koronan vuoksi hylätä. Meille perinteinen tekeminen tarkoittaa monia asioita, mutta tässä tapauksessa muun muassa osallistumista oman alan tapahtumiin.


Monelle yritykselle osallistuminen oman toimialan messuille on ollut vuosittain kiintopiste, jossa tavataan niin asiakkaita ja luodaan uutta liiketoimintaa. Tänä vuonna osallistuminen tällaisiin tapahtumiin on osoittautunut todella haasteelliseksi. Kaarinan Trimetillä päätettiin, että asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus otetaan jokaisessa tilanteessa ensimmäisenä huomioon, mutta messuille tullaan osallistumaan!


Valitettavasti Alihankintamessut jouduttiin kuitenkin järjestäjien toimesta siirtämään ensi vuoteen, jossa toivomme viimeistään tapaavamme asiakkaitamme ja kumppaneitamme. Toivomme myös Alihankintamessujen väelle voimia koronan keskellä ja pidetään peukut pystyssä, että ensi vuonna saadaan hyvä tapahtuma aikaiseksi!


Kaarinan Trimet on myös pyrkinyt erilaisin innovatiivisin ratkaisuin luomaan uusia mahdollisuuksia, joilla valtiontaloudesta voidaan pitää huolta ja jolla tekemisen meininki säilyy yllä koronankin kourissa. Silti tällainen perinteinen tekeminen, kuten messuille osallistuminen, on mielestämme tärkeää, jota on hyvin vaikea tulevaisuudessa korvata.


Toivotaan, että korona pian hellittää, ja saamme hyvän messukauden käyntiin kaikille toimialoille vuodelle 2021!


103 katselukertaa
bottom of page