top of page
  • Kirjoittajan kuvaTrimet Oy

Trimet Holding Oy ostanut koko Kaarinan Trimet Oy:n osakekannan

Päivitetty: 9. kesäk. 2021


Vuosi 2021 on kaikin puolin alkanut vahvasti ja nyt haluamme ilolla ilmoittaa, että Trimet Holding Oy on ostanut Kaarinan Trimet Oy:n koko osakekannan.


Tämä tarkoittaa sitä, että tulemme jatkamaan Veijo Tammisen viitoittamalla tiellä, ylläpitäen jatkossakin Trimetin henkeä korkella, laadukkaana ja vaalien sitä, että olemme luotettavia kumppaneita nyt ja jatkossa. Luonnollisesti myöskään yrityksen nimeen tai yhteystietoihin ei tule mitään muutoksia.


Tästä eteenpäin Trimetin omistajia ovat Kari Rouvali, Petri Lahti sekä Markus Flinckman (Oy HL-Metal Ab). Tähän kolmikkoon mahtuu useita kymmeniä vuosia ystävyyttä, mutta ennen kaikkea raudanlujaa kokemusta niin metalli- kuin venealalta. Flinckman tuo mukanaan myös valtavan määrän kokemusta raskaammasta metalliteollisuudesta, mutta hän ei tule osallistumaan yrityksen operatiiviseen toimintaan.


Yrityskaupan myötä toiminnan kehittäminen säilyy yrityksen strategisena kärkenä ja tätä kärkeä tullaan myös hiomaan entisestään, mutta nykyiseen toimintaan ei tule suuria muutoksia. Tällä taataan sujuva toiminnan jatkuvuus, kumppanuuksien vaaliminen ja tulosten saavuttaminen jatkossakin.


Kaarinan Trimet Oy on viime vuosina tehnyt merkittäviä liiketaloudellisia investointeja muun muassa laserleikkauksen konekantaan liittyen, joka on monin eri tavoin mitattuna huippuluokkaa. Lisäksi yhteiskunnallista vastuullisuutta on pidetty yhtenä toiminnan kärkenä. Tästä esimerkkinä muun muassa viime vuoden suuri aurinkovoimalahanke. Olemme myös erittäin ylpeitä omasta ammattitaitoisesta ja sitoutuneesta henkilöstöstämme, aina toimistosta tuotantoon!


Kaikkiin lisäkysymyksiin vastataan erittäin mielellään ja ne voi osoittaa suoraan toimitusjohtajalle Kari Rouvalille, kari.rouvali (at) kaarinantrimet.fi / +358 40 739 0574.

309 katselukertaa
bottom of page