top of page
  • Kirjoittajan kuvaTrimet Oy

Kehityspainotteinen, vaiherikas vuosi jää taakse ja katseet kohti uutta!

Vuosi 2020 jää varmasti monelle meille mieleen. Usealle siihen voi liittyä ristiriitaisia tunteita, mutta varmasti moni joutui myös uuden eteen, kun joko oma elämä tai yritys joutui tilanteeseen, että jotain on kehitettävä tai jostain tutusta on luovuttava. Tämä saattoi jopa positiivisessa mielessä avata joillekin uusia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia.Kaarinan Trimet päätti käyttää vuoden 2020 tarjoamat mahdollisuudet toiminnan kehittämiseen vastuullisuuden ja siihen vahvasti linkittyvän ekologisuuden saralla. Olemme pyrkineet olemaan läsnä mahdollisimman paljon asiakkaiden sekä sidosryhmiemme hankkeissa, arjessa sekä tekemisessä. Jo nyt on tärkeää kiittää Teitä siitä, että myös te olette olleet läsnä meidän arjessa! Tästä vuodesta selvittiin nimenomaan yhteisellä tekemisen meiningillä!


Kuluneen vuoden aikana kehitimme yrityksemme IT-infrastruktuuria yhteistyössä Luotone Oy:n kanssa, sillä datan tehokas hyödyntäminen on nykypäivänä perusta modernille ja tehokkaalle yritystoiminnalle. Jo olemassa olevaa paranneltiin ja lisäsimme entisestään työskentelyn joustavuutta ottamalla käyttöön pitkälle tulevaisuuteen skaalautuvia ja kehittyneitä pilvipalveluita. Hankkeella ei pelkästään haettu "Nice to have" vaikutusta, vaan haluttiin nimenomaan pitää huoli asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta nopeasti verkottuvassa maailmassa.


Vuoden aikana tapahtuneista hankkeista kuitenkin ehdottomasti huipentumana (varsinkin kun se vielä osui sopivasti vuoden loppuun) oli Roaming Oy:n toteuttama yrityksen oman aurinkovoimalan rakentaminen. Kuvissa nähtävä 100kW:n voimala sisältää lähes 350 paneelia. Pyrimme järjestelmällä tuottamaan Kaarinan Trimet Oy:n sähkötarpeesta jopa 20%.Aurinkopaneeleilla tuotettava uusiutuva energia saadaan jatkossa omalta katoltamme ja tällä tavalla vaikutetaan suoraan vähentämällä sähköntuotannon hiilidioksidipäästöjä. Pyrimme muun muassa näillä keinoin pienentämään omaa hiilijalanjälkeämme. Aurinkopaneeleihin liittyvä osaaminen on Suomessa tasolla, josta voimme olla ylpeitä ja tutkitusti oikein valittua ja asennettua aurinkosähköjärjestelmää voi pitää erittäin turvallisena valintana.


Lisäksi hioimme vuoden aikana kierrätystaitojamme entisestään ja kehitimme muun muassa pahvin- ja muovinkeräystämme täysin uudelle tasolle. Luontoon päätyvä muoviroska on ollut yksi haastavimpia ympäristöongelmia ja yritysten asianmukainen toiminta on tällä saralla tärkeää! Keskustelu ympäristöstä ja vesistöistä ovat kuitenkin Suomessa valveutunutta ja aktiivisella omalla toiminnalla otamme muovin keräyksessä koko ajan askelia oikeaan suuntaan.


Nyt on aika hiljentyä juhlapyhien viettoon ja myös tehtaamme tiloissa vallitsee tällä hetkellä joulua kunnioittava hiljaisuus. Tätä harvemmin tehtaamme tiloissa kuulee. Toivotamme Teille tunnelmallista ja turvallista joulua. Kiitos kuluneesta vuodesta 2020 joka todellakin jää mieleen pitkäksi aikaa ja toivomme onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2021!Terveisin,

Kari Rouvali

Kaarinan Trimet Oy toimitusjohtaja
277 katselukertaa
bottom of page