Search
Close this search box.
Trimet Oy
Ohutlevyosien erityisosaaja Liedossa

Trimet Oy

Yrityksemme erityisosaamista ovat vaativat ohutlevyosat. Osaavat asiantuntijamme ja uusi konekanta varmistavat laadukkaan tuotannon. Valmistamme ohutlevyosia sekä omista että asiakkaiden raaka-aineista.


Tarvittaessa voimme avustaa asiakastamme myös tuotteen suunnittelussa ja toimia prototyypin valmistajana. Tuotteiden komponenttitoimituksiin, vaativiin koneistusosiin ja pintakäsittelyyn käytämme itse valitsemiamme luotettavia ja laadukkaita toimittajia.  Laadukas tuotantoprosessimme takaa korkeatasoisten ohutlevyosien valmistuksen.

Trimet Oy on perustettu vuonna 1986 ja vuodesta 1992 asti olemme keskittyneet ohutlevytuotteiden valmistukseen. Yritys työllistää n. 35 henkeä ja liikevaihtomme on n. 6 miljoonaa euroa.

Asiakaskuntamme teollisuudessa

Asiakkaitamme ovat vienti- ja kotimarkkinoilla toimivat johtavat kone- ja laitevalmistajat. Valmistamiamme ohutlevytuotteita menee mm. lääketeollisuuden laitteisiin, sähköteollisuuden ja elektroniikkateollisuuden palvelukseen sekä laivoihin, juniin ja kaivosteollisuuden koneisiin.

Uuden konekannan ansiosta toimintamme on laajentunut myös raskaamman konepajateollisuuden tarpeisiin.

Previous slide
Next slide